Make your own free website on Tripod.com

Member Kat Sekolah


    Gambar yang first ni masa beberapa minggu lagi nak SPM. Tu kat kelas la tu. Yang kiri sekali tu, Sit Yew Wai. Ke-2, Mat Nor. Dia ni drummer. Ke-3, Zafery. Dia ni ngan Sit tu sama je perangai, kuat ngutuk. Ke-4, Badul budak Neg. 9. Dia ni kalau cakap macam PM. Macam aje la!!! Ke-5..... aku la!Tie tu aku pinjam aje. Ke-6, Apit. Haaaa... dia ni low profile, macho beb! Yang last, kelam kabut sikit tu Zai/Kojet. Tapi sebenarnya dia tak la kelam kabut, cuma happy go lucky.


    Gambar ni pulak masa SPM. Member-member tadi jugak, cuma yang last sekali tu je tambah. Namanya Meor Shahnon, ketua pengawas niiiiiii....!!