Make your own free website on Tripod.com

Member Kat UMS


    Sempoi tak??? heheheee... gambo masa gi field work kat Sg Pin, SAFODA. Dekat ngan Sg Kinabatangan... ada buaya ooo sungai tu!!! Wokey... yang tepi tu Cyril Riseng. Kalo korang tengok bebetul... muka dia macam Dato' Yong Teck Lee (menteri besar sabah). Yang kedua, Yus... Yusliezal. Ketiga, Jambu... pastu Syihan... pastu Idi. heheheee... power Idi tu.... tengok tu... pegang tongkat ali tuh! Dan yang berdiri tu, belah kiri Fizi... pastu yang lagi satu tu aku. Pastu yang kat belakang tu... sebagai memenuhkan keadaan je... takyah cite le kan.


    Ni pun gambar masa gi field work jugak ni. Orang-orang yang tadi jugak tu... cuma kurang sorang jek.


    Opp... yang kiri sekali tu bukan Ali XPDC tau!!! Itu semua Housemate aku. Dari kiri, Jambu, Ajid, Ghani dan yg duduk tu aku le. Sebenarnya ada lagi sorang housemate aku... tapi time tangkap gambar ni dia boleh takde le pulak. Dia pun dah pulang ke rahmatullah masa kami tahun 3... Allahyarham Syed Mohd Ssadiq nama dia. Alfatihah... sedekah la alfatihah utk dia... semoga dicucuri rahmat.


    Ni gambar-gambar gua berposing ngan gitar. Takyah la aku perkenalkan lagi jejaka handsome yang bersama aku tu. Cuma yang patut diperkenalkan... gitar hitam tu... gitar Kramer (USA), Ajid punya. Gitar biru tu gitar aku le... Ibanez.